Брига о дјеци свакодневна


КОТОР ВАРОШ, 4. ОКТОБРА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је данас традиционални пријем за дјецу из Вртића “Лариса Шугић” у оквиру обиљежавања Недјеље дјетета.

Директор Вртића Младен Тепић рекао је да ту установу у овој години похађа 162 дјеце и да су опремањем дограђеног објекта задовољене потребе за смјештајним капацитетима.

DSCN7095

Он је додао да је ово једна у низу дугогодишњих посјета општинској управи и да дјеца имају велика очекивања од начелника.

Током ове седмице организоваћемо дан отворених врата и одлазак у Дјечије позориште у Бања Луци“, поручио је Тепић.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је истакао да су свих 365 дана у години дјечији дани јер су дјеца највеће благо које имамо.

Отворили смо своја врата и показали шта ради Општинска управа и начелник, јер настојимо на максималан начин да промовишемо права дјетета“, рекао је Сакан.

DSCN8548

Сакан је рекао да су за реализацију пројекта доградње просторије издвојена значајна средства из буџета, чиме су створени комфорнији услови за боравак малишана у вртићу.

Дјеца због свог узраста не могу сама да се изборе за сва своја права и зато је обавеза одраслих да им помогну да живе у сигурном окружењу“, закључио је Сакан.

Дјеца су припремила пригодан програм и уручила поклоне начелнику, који је за њих обезбиједио слаткише и сокиће.


Hit Counter provided by technology news