Ekipa škole “Sveti Sava” pobjednik takmičenja “Misli mine”


KOTOR VAROŠ, 26. NOVEMBRA – Ekipa Osnovne škole /OŠ/ “Sveti Sava” iz Kotor Varoša pobjednik je opštinskog takmičenja za osnovce pod nazivom “Misli mine” koje je održano u prostorijama opštinskog Crvenog krsta.

Pobjednička ekipa, u kojoj su bili Andrea Glavaš, Neven Jurić i Gabrijela Babić, stekla je pravo nastupa na Regionalnom takmičenju 30. novembra u Gradišci.

Drugo mjesto osvojila je ekipa OŠ “Petar Petrović Njegoš” Maslovare, a treće OŠ “Petar Kočić” Šiprage.

Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Borislav Brborović rekao je da je takmičenje organizovano u okviru obilježavanja Nedjelje upozoravanja na opasnost od mina.

Učenici su pokazali dobar nivo znanja i vjerujemo da će pobjednička ekipa imati uspjeha na Regionalnom takmičenju. Za prva tri mjesta uručili smo diplome, zahvalnice za sve učesnike takmičenja, kao i skromne poklone naše organizacije“, naveo je Brborović.

Misli mine 1

Članica pobjedničke ekipe Andrea Glavaš istakla je da je ovo timski uspjeh i da se isplatio naporan rad u protekla dva mjeseca.

Član žirija Sreto Majstorović je učesnicima kviz takmičenja održao predavanje o minama i opasnostima od neeksplodiranih ubojitih sredstava.


Hit Counter provided by technology news