Екипа школе “Свети Сава” побједник такмичења “Мисли мине”


КОТОР ВАРОШ, 1. ДЕЦЕМБРА – Екипа Основне школе /ОШ/ “Свети Сава” из Котор Вароша побједник је општинског такмичења за основце под називом “Мисли мине” које је одржано данас у просторијама општинског Црвеног крста.

Misli mine 1

Побједничка екипа, у којој су били Ана Гаврић, Анђела Кузмић и Тамара Поповић, освојила је прво мјесто и стекла право наступа на Регионалном такмичењу 8. децембра у Прњавору. 

Друго мјесто освојила је екипа ОШ “Петар Кочић” Шипраге, а треће ОШ “Петар Петровић Његош” Масловаре. 

Секретар Општинске организације Црвеног крста Борислав Брборовић рекао је да је такмичење организовано у оквиру обиљежавања Недјеље упозоравања на опасност од мина. 

Ученици су показали добар ниво знања и вјерујемо да ће побједничка екипа имати успјеха на Регионалном такмичењу. За прва три мјеста уручили смо дипломе, захвалнице за све учеснике такмичења, као и скромне поклоне наше организације“, навео је Брборовић. 

Чланица побједничке екипе Ана Гаврић истакла је да је ово тимски успјех и да се исплатио напоран рад у протекла два мјесеца. 

Члан жирија Срето Мајсторовић је учесницима квиз такмичења одржао предавање о минама и опасностима од неексплодираних убојитих средстава.


Hit Counter provided by technology news