Которварошки ветерани тријумфовали у Крању

Которварошки ветерани тријумфовали у Крању


КОТОР ВАРОШ, 12. НОВЕМБРА – Которварошки фудбалски ветерани заокружили су ову календарску годину тријумфом у Крању, савладавши ветеране „Триглава“ резултатом 6:5.

Традиционалан сусрет старих спортских пријатеља одигран је под рефлекторима на једном од пет терена са вјештачком травом у оквиру спортског центра.

Которварошани су показали карактер, јер су у посљедњих пет минута успјели да преокрену резултат од 3:5 на 6:5. На овај начин је продужена серија непобједивости у овој години, али истовремено су додатно учвршћене братске везе Котор Вароша и Крања.

IMAG1126

Увијек нам је задовољство када наши пријатељи из Котор Вароша дођу у Крањ, јер осим пријатељске утакмице искористимо прилику да размијенимо искуства и уговоримо нова дружења“, истакао је ветеран „Триглава“ Далибор Прача.

Горазд Кужник, такође ветеран и један од тренера у млађим узрасним категоријама „Триглава“, нагласио је значај заједничких сусрета.

Резултат је у другом плану, а ми се трудимо да будемо приближно добри домаћини као Которварошани, мада су они препознатљиви по гостопримству“, рекао је Кужник.

IMAG1129

Саша Вуковић, који је служио војни рок управо у Крању, у први план ставља топлину и љубазност домаћина као и одличну организацију током три дана боравка у братској општини.

Дружења у овом граду су феноменална, увијек се вратимо препуни позитивних утисака, и зато Крањ заузима посебно мјесто у нашим срцима“, поручио је Вуковић.

IMAG1149

Которварошани су били и гости Александра Батара, брата пароха Мирка Батара, у његовом угоститељском објекту. Такође обишли су и чувене крањске ровове у којима се одржава манифестација „Вински пут“, која је окупила преко 40 излагача вина из Словеније.