Kotorvaroški penzioneri pohvalili radnike Doma zdravlja


KOTOR VAROŠ, 15. SEPTEMBRA – Predsjednik Udruženja kotorvaroških penzionera Ratko Čupić je u ime svih vakcinisanih članova ove populacije pohvalio rukovodstvo i radnike Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon“ što su omogućili, u teškoj epidemiološkoj situaciji, vakcinaciju penzionisanih radnika na najbolji mogući način.

Pohvalio bih odličnu organizaciju, kao i trud ljekara i zdravstvenih radnika, jer oni su heroji vremena u kojem se nalazimo. Zaista su pružili značajan doprinos zdravstvenom prosvjećivanju u borbi protiv virusa korona“, naglasio je Čupić.

DSCN6648

Iako se većina penzionera sa kotorvaroške opštine vakcinisala Čupić je pozvao i one koji to nisu uradili da to urade, jer je to najbolji način borbe protiv virusa korona.

Na ovaj način ćemo uspjeti da zaustavimo pandemiju i zaštitimo sebe i svoje sugrađane“, poručio je Čupić.

Iz kotorvaroškog Doma zdravlja su poručili da su u proteklom periodu, u saradnji sa opštinom Kotor Varoš i republičkim institucijama, stvorili sve uslove da vakcinacija bude što efikasnija i jednostavnija, te da će i u narednom periodu biti na usluzi sugrađanima i njihovim potrebama.


Hit Counter provided by technology news