Kotor Varoš domaćin poznatim muzičarima


KOTOR VAROŠ, 2. AVGUSTA – Na Gradskom trgu u Kotor Varošu sutra sa početkom u 21.00 čas počinje četvrto izdanje muzičkog festivala „Truck and roll“, čiji su ciljevi promocija ideja mira, tolerancije, ljubavi i jačanje omladinskog aktivizma.

Na festivalu će nastupiti eminentna muzička imena iz regiona, a najveću pažnju privlači učešće popularnog kantautora i repera iz Srbije Marka Šelića – Marčela i „Napeti tria“.

Pored Marčela nastupiće i virtuozni banjalučki rok sastav „Fjužna pruga” i oktet sastavljen od dobro poznatih muzičara iz „Rok Simfonije“.

Festival organizuje Udruženje mladih „Heroj“ iz Kotor Varoša u saradnji sa partnerima USAID, CRS i PRO-BUDUĆNOST.

Pozivamo sve koji vole dobru i kvalitetnu muziku dođu na ovaj tradicionalni festival, jer kvalitetni izvođači garantuju odličnu atmosferu i zabavu. U vremenu bujanja šunda na muzičkoj i kulturnoj sceni ovakvi događaji imaju ogroman značaj kako bi ponudili kvalitetnu alternativu“, istakao je predsjednik Udruženja mladih „Heroj“ Đorđe Bojić i dodao da je ulaz besplatan.

Plakat

Dan kasnije, u nedjelju 3. avgusta, održaće se i javna debata mladih sa Markom Šelićem – Marčelom, na kojoj će se govoriti o idejama mira, muzičkog i umjetničkog razvoja, saradnji mladih i značaju preuzimanja odgovornosti za kulturna, politička, ekonomska i druga važna pitanja mladih.

Podršku u organizaciji festivala, koji se održava u okviru Kotorvaroškog kulturnog ljeta, su pružili opština Kotor Varoš i JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“.


Hit Counter provided by technology news