Mjesna zajednica organizovala čas besplatnih pravnih savjeta


KOTOR VAROŠ, 6. NOVEMBRA – Mjesna zajednica Kotor Varoš u istoimenoj opštini organizovala je besplatno pružanje pravnih savjeta za stanovnike te zajednice pod nazivom “Čas pravnih savjeta”.

“Čas pravnih savjeta” održan je u prostorijama Mjesne zajednice, a stručne odgovore na postavljena pitanja davali su diplomirani pravnik Stanko Tepić i advokat Željko Bubić.

Kao pravnici i advokati uspjeli smo da našim sugrađanima pojasnimo pojedina pravna pitanja i na taj način olakšamo ostvarivanje njihovih građanskih prava koja im garantuju zakonska rješenja po raznim oblastima prava. Drago nam je da smo na naše i njihovo zadovoljstvo to i uspjeli, budući da su brojni građani iznijeli svoje probleme“, rekao je sinoć Tepić, koji je i predsjednik mjesne zajednice Kotor Varoš.

Prema njegovim riječima, velika posjećenost dokaz je da se stanovnici Kotor Varoša svakondevno susreću sa brojnim problemima i pravnim nedoumicama.

Bubić je naveo da su primijetili da stanovnici imaju problem sa nepoznavanjem procedura pred nadležnim instancama.

On je naglasio da su željeli pomoći mještanima približavajući im pravnu nauku i pravne teme sa jasnom porukom da ne treba da se uzdržavaju u preduzimanju pravnih radnji pred nadležnim pravosudnim instancama.

“Čas pravnih savjeta” održavaće se svakog posljednjeg petka u mjesecu u prostorijama Mjesne zajednice Kotor Varoš.


Hit Counter provided by technology news