Награђени ликовни и литерарни радови


КОТОР ВАРОШ, 20. АПРИЛА – Дјечија манифестација “Мој град и ја”, на којој су награђени најбољи ликовни и литерарни радови ученика основне школе, одржана је вечерас у оквиру априлских свечаности поводом Дана општине Котор Варош.

DSCN7927

Признања и награде за најуспјешније ликовне радове добили су Немања Микановић, Јелена Бојић, Дуња Нарић, Јелена Јурић, Милица Арнаутовић и Кристина Врљановић.

У категорији литерарних радова награђени су Споменка Маџарић, Бранка Радмановић, Милана Верић, Сара Раљић, Анастасија Модић и Марија Стојановић.

Награде и признања најуспјешнијим ученицима уручили су начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и директор ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање” Драган Зељковић.

У забавном дијелу програма наступила су дјеца из вртића “Лариса Шугић”, ученици основних школа “Свети Сава” Котор Варош, “Петар Петровић Његош” Масловаре и “Петар Кочић” Шипраге, полазници “Куће радости”, балетска секција те међу најмлађима популарни Ниџо Цврчак.

DSCN7925

Манифестацију “Мој град и ја”, која је одржана у кино сали, организовали су Јавна установа “Центар за културу, спорт и информисање” и Основна школа “Свети Сава”, а покровитељ је била општина Котор Варош.