Načelnik Sakan uručio novčanu pomoć porodici Ćosić


KOTOR VAROŠ, 26. OKTOBRA – Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan posjetio je porodicu Ćosić, oboljele penzionere Dušana i Mariju, koji žive u Podosoju u mjesnoj zajednici Zabrđe, i lično im uručio značajna novčana sredstva za neophodne lijekove.

Sakan je rekao da ova skromna pomoć neće riješiti probleme ove porodice, ali da želi da osjete da opština brine o svojim građanima.

Cilj dodjele jednokratne novčane pomoći predstavlja kontinuiranu brigu o licima treće životne dobi koja su u stanju socijalne potrebe, kako bi se otklonile posljedice socijalne isključenosti. Penzoneri Dušan i Marija boluju od teške bolesti i neophodna im je stalna kupovina lijekova“, istakao je Sakan.

Dušan Ćosić se zahvalio načelniku Sakanu na pomoći, koja će njemu i supruzi dobro doći, ali i zbog njegove brige za socijalno ugrožene porodice.

U vrijeme pandemije virusa korona zahvalni smo načelniku Sakanu koji je pokazao adekvatnu brigu i pomogao nam da lakše prebrodimo ova teška vremena, a ujedno je podigao svijest o problemima i izazovima starenja u današnjem društvu“, poručio je Ćosić.


Hit Counter provided by technology news