Novogodišnja čestitka načelnika opštine Zdenka Sakana


KOTOR VAROŠ, 31. DECEMBRA – Poštovani sugrađani, završila se još jedna kalendarska godina za koju možemo reći da je bila opterećna brojnim izazovima, posebno u ekonomskoj sferi, ali i dobrim dijelom uspješna za našu lokalnu zajednicu i njene stanovnike.

Više je razloga da budemo zadovoljni, a mi u lokalnoj samoupravi imamo obavezu više da istrajemo u namjerama da dostignemo postavljene ciljeve i zadatake.

Naš cilj, da, kvalitet života građana opštine Kotor Varoš, i pored svih teškoća, održimo na zadovoljavajućem nivou, je u velikoj mjeri ostvaren.

U godini za nama, nastavili smo da izgrađujemo i uljepšavamo naš grad, podižemo nivo komunalnih usluga, realizujemo značajan broj planiranih investicija, podjednako važnih za sve građane.

DSCN7790

Posebno težište svih naših aktivnosti moramo staviti na oblast obezbjeđivanja novih razvojnih investicija i zapošljavanja.

Čestitajući Vam Novu 2019. godinu, uz želju da bude bolja i uspješnija od prethodne, vjerujemo da ćemo svi imati više stvaralačke inicijative, više strpljenja, hrabrosti i volje za veću društvenu odgovornost i da ćemo samo u partnerstvu i zajedničkim snagama istrajati na onom što smo započeli.

Volimo i gradimo i dalje naš Kotor Varoš i dio sebe ugradimo u njegovu budućnost, kako bi i dalje bio poželjno mjesto za život, grad kakav zaslužuju njegovi stanovnici.

Srećna Nova 2019. godina!


Hit Counter provided by technology news