Održano regionalno takmičenje osnovaca u rukometu


KOTOR VAROŠ, 5. MARTA – Na regionalnom takmičenju učenika osnovnih škola u rukometu u Kotor Varošu prvo mjesto u muškoj konkurenciji osvojila je ekipa Osnovne škole “Ivo Andrić” iz Banjaluke, a u ženskoj konkurenciji ekipa Osnovne škole “Desanka Maksimović” iz Trna.

Banjalučani su u finalu savladali vršnjake iz Osnovne škole “Sveti Sava” iz Kotor Varoša rezultatom 21:16.

Najbolji igrač turnira je Nikša Petrović iz pobjedničke ekipe, epitet najboljeg golmana pripao je njegovom saigraču Strahinji Jekiniću, dok je najbolji strijelac Ognjen Kalamanda iz ekipe Osnovne škole “Sveti Sava”.

DSCN8903

Kod djevojaka trijumfovala je ekipa Osnovne škole “Desanka Maksimović” iz Trna, koja je finalu nadvisila sastav Osnovne škole “Borislav Stanković” iz Banjaluke rezultatom 13:4.

Najbolja igračica završnog turnira je Sandra Polić, najbolji strijelac Valentina Tešić, dok je je za najuspješnijeg golmana proglašena Sara Pavković, sve članice pobjedničkog tima.

Koordinator Malih olimpijskih igara za regiju Banjaluka Velibor Vidović pohvalio je organizatore takmičenja i poželio mnogo sreće pobjedničkim ekipama na republičkom takmičenju u Prijedoru.

DSCN8907

Direktor Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” iz Kotor Varoša Danijela Kostić uručila je diplome za najuspješnije ekipe i zahvalila učesnicima na fer i korektnoj igri.


Hit Counter provided by technology news