Otvorena apoteka u krugu Doma zdravlja


KOTOR VAROŠ, 5. NOVEMBRA – Moderna apoteka otvorena je danas u krugu Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon“ u Kotor Varošu čime je zaokružena paleta usluga koje je moguće dobiti u kompleksu ove zdravstvene ustanove.

Apoteka se nalazi na mjestu nekadašnjeg objekta Hitne pomoći, koji je „MOJA apoteka“ izgradila o svom trošku i napravila jednu od najmodernijih apoteka u svom lancu koji broji više od 30 prodajnih mjesta.

IMAG0009

Vladimir Bibić, direktor Doma zdravlja „Sveti Pantelejmon“, izjavio je da su napravili još jedan dobar poslovni potez, jer je stari i dotrajali objekat bio u ruševnom stanju.

Prvobitno smo planirali da ga uklonimo, a sada je tu moderan i iznova izgrađen objekat“, istakao je Bibić.

Sporazumom između Doma zdravlja i „MOJE apoteke“ je predviđeno da lanac apoteka izgradi novi objekat, a da Dom zdravlja spremi potrebnu dokumentaciju i ustupi zgradu na korištenje na period od deset godina uz rentu od samog početka rada apoteke.

IMAG0007

Dom zdravlja je ovim potezom obezbijedio nove prihode od kojih za deset godina, koliko traje ugovor, može obezbijediti novi vozni park ili investirati ozbiljna sredstva u opremu, a veoma važno je da je zgrada u vlasništvu Doma zdravlja“, poručio je Bibić i dodao da je pacijentima olakšano liječenje jer će sada imati sve na jednom mjestu.

Krug Doma zdravlja je osim dodatne funkcionalnosti dobio i novu vizuelnu vrijednost, jer se apoteka odlično uklopila sa novoizgrađenim blokom u kojem se nalaze Hitna pomoć i ambulanta porodične medicine.

Rukovodilac službe marketinga „MOJE apoteke“ Duško Pavičić je rekao da je ova apoteka posebna prije svega po tome što je kreirana tako da može pravovremeno da odgovori na sve potrebe korisnika u vezi sa zdravljem.

IMAG0011

MOJA apoteka je danas lider u maloprodaji ljekova i pomoćnih ljekovitih sredstava u RS, te ima najveću apotekarsku mrežu od 50 apoteka i više apotekarskih stanica na području 22 opštine u Republici Srpskoj i 1 u Federaciji“, istakao je Pavičić.


Hit Counter provided by technology news