Služen parastos poginulim policajcima


KOTOR VAROŠ, 4. APRILA – Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš obilježili su Dan policije Republike Srpske i polaganjem vijenaca na spomen-ploču poginulim pripadnicima SJB Kotor Varoš.

Parastos su služili arhijerejski namjesnik kotorvaroški Milenko Narić i jerej Damir Vrhovac, koji je rekao da su poginuli pripadnici policije heroji, jer su dali život za odbranu Republike Srpske.

DSCN9009

Njihove žrtve ne smiju biti zaboravljene“, poručio je Vrhovac i pohvalio zaposlene u Policijskoj stanici što se svake godine okupljaju na ovaj dan i u molitvi odaju pomen svojim kolegama.

Komandir Policijske stanice Kotor Varoš Igor Kovačević položio je vijenac na spomen-ploču poginulim pripadnicima SJB Kotor Varoš.

On je ocijenio da je bezbjednosna situacija na području ove opštine u svim segmentima na zadovoljavajućem nivou.

U prošloj godini je smanjen broj krivičnih djela i znatno je poboljšana bezbjednost u saobraćaju“, istakao je Kovačević.

DSCN9011

Pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš su juče upoznali mališane starije vrtićke grupe iz JU Dječiji vrtić “Larisa Šugić” i učenike drugih razreda centralne Osnovne škole “Sveti Sava” sa osnovnim pravilima u saobraćaju, upotrebom sredstava sile, tehnikom, naoružanjem i opremom za vršenje uviđaja.


Hit Counter provided by technology news