Представљен „Нови концепт Републике Српске“

Представљен „Нови концепт Републике Српске“


КОТОР ВАРОШ, 16. МАЈА – У которварошкој кино-сали вечерас је промовисана књига „Нови концепт Републике Српске“ аутора Милка Грмуше.

Препознатљивим и јединственим стилом писања аутор је прецизно и јасно објаснио нове концепте и другачије визије, модернизацију, сукоб идеја умјесто идеологија, сарадњу умјесто сукоба са другим народима.

Досљедност у ставовима, проницљивост у анализама, оригиналност и прагматичност у приједлозима конкретних законских и системских рјешења јесу оно што Грмушу разликује од свих других аутора, а посебно од других блогера“, истакла је Јелена Тривић, професор на Економском факултету у Бањалуци.

DSCN8074

Дипломирани економиста Никола Кужет истиче да оно што Грмушу разликује од осталих јесте вјеродостојност јер овај млади човјек има своје вриједности које се поклапају са његовим текстовима.

Грмуша је по свом опредјељењу најближи либералима, али ми се чини да је у њему прожето и најбоље од конзервативаца, демохришћана и социјалиста. И то га чини јединственим аутором“, рекао је Кужет.

DSCN8073

Грмуша на прво мјесто ставља економске теме које су предуслов и за све остало што је потребно за модернизацију овог друштва, али наглашава проблем демографије и историје.

Нова српска политика у БиХ и нови политички концепт Републике Српске је неминовност уколико неко жели да Срби у БиХ за 50 година не дођу у ситуацију у којој се налазе Срби на Косову, а то је домен статистичке грешке и пар енклава са старцима који одбројавају посљедње дане живота“, поручио је Грмуша.


Hit Counter provided by technology news