Predstanici bratskih opština posjetili Kotor Varoš


KOTOR VAROŠ, 25. APRILA – Svečanom akademijom obilježen je 24. april – Dan opštine Kotor Varoš.

Obilježavanje Dana opštine su svojim prisustvom uveličali i predstavnici bratskih opština Kranj, Paraćin i Herceg Noivi, kao i delegacija prijateljske opštine Žabalj.

Tokom dvodnevnog boravka obišli su fabrike obuće „Sportek“ i „Dermal“ i manastir u Liplju. Iz Kotor Varoša nose lijepe utiske i sa ponosom ističu da je vizija zapošljavanja i razvoja opštine osnovni preudslov njenog razvoja.

Prijateljski odnosi sa opštinom Kotor Varoš se očituju na planu unapređenja institucionalnog dijaloga sa ciljem podizanja nivoa saradnje lokalnih uprava, kao i kolektiva u oblasti sporta i kulture“, istakao je predsjednik opštine Paraćin Saša Paunović.

DSCN6200

Kotor Varoš je sredina koja treba da bude primjer mnogim opštinama u Sloveniji kada je u pitanju zapošljavanje i vizija razvoja i sa ponosom mogu reći da ćemo u narednom periodu intezivirati našu saradnju“, naglasio je zamjenik gradonačelnika Kranja Boris Vehovec.

DSCN6201

Sa zadovoljstvom mogu reći da je Kotor Varoš opština koja ima konkretne rezultate u pogledu zapošljavanja i razvoja, a činjenica da su prestigloi predratni nivo zaposlenosti me posebno raduje i motiviše da primjere dobre prakse implementiramo u našoj opštini“, rekao je načelnik Službe za zajedničke poslove i informacione sisteme opštine Herceg Novi Siniša Ćurčija.

DSCN6191

Sa opštinom Kotor Varoš njegujemo prijateljske odnose i boraljvak u ovoj lokalnoj zajednici će nam ostati u lijepom sjećanju“, rekao je predsjednik Skupštine opštine Žabalj Radovan Čolić.

DSCN6190

Predstavnici bratskih opština su uručili prigodne poklone načelniku opštine Kotor Varoš Zdenku Sakanu, koji se zahvalio delegacijama bratskih opština i izrazio uvjerenje da će saradnja sa svima biti nastavljena na obostrano zadovoljstvo.


Hit Counter provided by technology news