Rekonstrukcija kampa Crvenog krsta

Rekonstrukcija kampa Crvenog krsta


KOTOR VAROŠ, 5. JULA – U kampu Crvenog krsta Kotor Varoš u Tovladiću privode se kraju radovi na rekonstrukciji električne mreže, zamjeni krovopokrivača na magacinu i sanitarnom bloku, a u završnoj fazi je i postavljanje nove ograde oko kampa.

Pomenuta investicija je iznosila oko 16.000 KM, a finansirana je kreditnim zaduženjem i iz vlastitih rezervi Organizacije.

Završetkom ovih radova u potpunosti možemo početi sa realizacijom trening kampa Višenamjenske terenske ekipe Crvenog krsta Kotor Varoš, koji je planiran u prvoj polovini narednog mjeseca“ istakao je sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Borislav Brborović.

CK 3

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora Crvenog krsta Kotor Varoš načelnik opštine Zdenko Sakan je izrazio zadovoljstvo postignutim rezulatima i ukupnim radom Crvenog krsta, koji će i dalje imati podršku lokalne uprave.

Kamp Crvenog krsta u Tovladiću je nastao kao stalna težnja opštinske organizacije Crvenog krsta Kotor Varoš da obezbijedi prostor na kojem će mladi crvenokrstaši moći sticati nova znanja i vještine ali i učiti se humanosti i solidarnosti.

CK 4

Uz članove Odbora sjednici je prisustvovao i sekretar regije Crvenog krsta „Krajina“ Đurađ Stojičić, koji je rekao da je Kotorvaroški Crveni krst organizacija za primjer od koje svi mogu učiti kako se kreiraju i realizuju akcije od posebne koristi za lokalnu zajednicu.

CK 5

U prostorijama Crvenog krsta sutra će biti organizovana treća ovogodišnja akcija dobrovoljnog davanja krvi.


Hit Counter provided by technology news