Uz dobru zabavu i vatromet dočekana Nova godina


KOTOR VAROŠ, 1. JANUARA – Brojni Kotorvarošani i posjetioci susjednih opština dočekali su Novu 2019. godinu na otvorenom uz tradicionalni vatromet i dobru zabavu za koju su se pobrinuli lokalni muzičari i estradna zvijezda Lukijan Ivanović.

Načelnik opštine Kotor Varoš je tačno u ponoć poželio Kotorvaršanima i gostima srećnu Novu godinu.

Uz želju da 2019. godina bude bolja i uspješnija od prethodne, vjerujemo da ćemo svi imati više stvaralačke inicijative, više strpljenja, hrabrosti i volje za veću društvenu odgovornost i da ćemo samo u partnerstvu i zajedničkim snagama istrajati na onom što smo započeli“, rekao je Sakan okupljenim sugrađanima na trgu.

IMAG1422

On je istakao da se završila se još jedna kalendarska, dobrim dijelom uspješna za lokalnu zajednicu i njene stanovnike.

U godini za nama, nastavili smo da izgrađujemo i uljepšavamo naš grad, podižemo nivo komunalnih usluga, realizujemo značajan broj planiranih investicija, podjednako važnih za sve građane“, poručio je Sakan.

U toku novogodišnje noći bila je organizovana podjela paketića za najmlađe posjetioce i nagradna igra sa vrijednim poklon bonovima.

Organizator dočeka Nove godine na Gradskom trgu bila je Turistička organizacija opštine Kotor Varoš uz pokroviteljstvo načelnika opštine i podršku brojnih sponzora.

Brojni Kotorvarošani su Novu godinu dočekali u svojim domovima, sa porodicom i prijateljima, a proslava je organizovana u većini ugostiteljskih objekata u gradu.


Hit Counter provided by technology news