Uredno održavanje javnih površina


KOTOR VAROŠ, 28. JUNA – Održavanje, uređenje i čišćenje javnih površina na području opštine Kotor Varoš je na zadovoljavajućem nivo zahvaljujući korektnoj saradnji Komunalne policije opštine Kotor Varoš i Komunalnog preduzeća /KP/ „Bobas“.

Na današnjem sastanku načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana sa predstavnicima Komunalnog preduzeća „Bobas“ konstatovano je da se odvoz smeća na području opštine vrši redovno i u skladu sa Odlukom o komunalnom redu i Planom odvoza koji je usvojio lokalni parlament.

Javne površine se redovno kose i sve stavke iz ugovora sa opštinom se realizuju u predviđenom roku, a planirano je još jedno pranje ulica u ljetnom periodu“, naglasili su iz KP „Bobas“.

IMG-c575b949e51ebf0fa813ca54659c96fa-V

U cilju uspostave komunalnog reda i vizuelnog uređenja grada uspješnom je ocijenjena akcija uklanjanja ogreva i privremenih objekata sa javnih površina, a upućen je i apel sugrađanima da nastave sa dobrom praksom pridržavanja navedenih mjera.

Još jednom se pozivaju građani da redovno kose vlastite površine i na taj način uništavaju korijen ambrozije, jer će ubrzo uslijediti period intezivnog vegetativnog rasta ove korovske biljke.


Hit Counter provided by technology news