“Fagus” donirao paketiće mališanima u Dječijem vrtiću


KOTOR VAROŠ, 27. DECEMBRA – Kompanija “Fagus” obezbijedila je novogodišnje paketiće za sve mališane u Dječijem vrtiću “Larisa Šugić”, koji su im uručeni nakon današnje proslave dječije Nove godine.

Direktor kotorvaroškog vrtića Mladen Tepić se zahvalio kompaniji “Fagus”, koja svake godine na najljepši mogući način obraduje mališane uoči Nove godine.

Zahvaljujem se zaposlenima u vrtiću, privrednicima i institucijama sa kojima smo uspostavili saradnju tokom 2018. godine a posebno Kompaniji “Fagus” koja je obezbijedila paketiće za svu vrtićku djecu“, rekao je Tepić i čestitao mališanima i njihovim roditeljima Novogodišnje i Božićne praznike.

Priredba 1

Mališani Dječijeg vrtića “Larisa Šugić” proslavili su dječiju Novu godinu i dolazak Djeda Mraza, a za svoje roditelje pripremili su zajedno sa svojim vaspitačicama veselu priredbu.

U programu su nastupila djeca iz četiri vrtićke grupe predstavljajući kroz igrokaze, ritmiku i recitaciju ono što su naučili u prethodnoj godini.

Priredba 4

Novogodišnja priredba jedna je od redovnih aktivnosti, koja pored zabavnog karaktera ima za cilj da se roditeljima pokažu rezultati vaspitno-obrazovnog rada sa djecom“, naglasio je Tepić.

U kotorvaroškom vrtiću “Larisa Šugić” trenutno boravi 155 djece raspoređenih u pet vrtićkih grupa.


Hit Counter provided by technology news