“Дермал” обрадовао малишане у “Кући радости”


КОТОР ВАРОШ, 30. ДЕЦЕМБРА – Фабрика обуће “Дермал” обезбиједила је 100 новогодишњих пакетића за кориснике Центра за породицу “Кућа радости”, који су подијељени малишанима са потешкоћама у развоју и језичко-говорним сметњама, у присуству њихових родитеља.

20161229_171421

Подјели пакетића присуствовало је синоћ тридесет малишана, а онима који нису могли доћи пакетићи ће бити достављени у наредних неколико дана. Директор Центра за породицу Драгица Тепић захвалила је руководству “Дермала” на несебичној помоћи за радост дјечијег осмијеха.

Ово је тренутак када су наши корисници исти као сва остала дјеца и неизмјерно смо захвални на пруженој подршци“, рекла је Тепићева и додала да је начелник општине Котор Варош иницирао ову племениту акцију. Директор Фабрике обуће “Дермал” Раденко Бубић је истакао да се не смију заборавити они којима је помоћ најпотребнија.

20161229_173418

Заиста смо уживали дружећи са дјецом и њиховим родитељима, а сам осјећај да смо некако усрећили ове малишане употпуњује сав наш рад и пословни успјех“, рекао је Бубић. У веселом расположењу малишани су дочекали Дједа Мраза, који је дошао у пратњи Чаробне Мразице, а сви заједно су, уз пјесму и игру, уживали у атмосфери новогодишњих празника.