Дочек на отвореном уз добру забаву и ватромет

Дочек на отвореном уз добру забаву и ватромет


КОТОР ВАРОШ, 4. ЈАНУАРА – Бројни Которварошани и гости из сусједних општина дочекали су Нову годину на платоу испред нове зграде општинске управе уз традиционални ватромет и добру забаву за коју су се побринули локални музичари и “Балкан хаус бенд”.

Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан пожелио је тачно у поноћ Которварошанима и гостима срећну Нову годину.

Уз жељу да 2023. година буде боља и успјешнија од претходне, вјерујемо да ћемо сви имати више стваралачке иницијативе, стрпљења, храбрости и воље за већу друштвену одговорност, те да ћемо само у партнерству и заједничким снагама истрајати на оном што смо започели“, рекао је Сакан окупљеним суграђанима на платоу испред нове зграде Општинске управе.

Doček 2

Сакан је истакао да је завршена још једна календарска година, која је већим дијелом била успјешна за локалну заједницу и њене становнике.

У години за нама, наставили смо да изграђујемо и уљепшавамо наш град, подижемо ниво комуналних услуга и реализујемо значајан број планираних инвестиција, подједнако важних за све грађане“, поручио је Сакан.

У току новогодишње ноћи била је организована и подјела слаткиша за најмлађе посјетиоце, као и кувано вино за све присутне.

Организатор дочека Нове године на Градском тргу у Котор Варошу била је општинска Туристичка организација уз покровитељство начелника општине.

Бројни Которварошани су Нову годину дочекали у својим домовима, са породицом и пријатељима, а прослава је организована и у већини локалних угоститељских објеката.