Дочек Нове године уз Лукијана Ивановића

Дочек Нове године уз Лукијана Ивановића


КОТОР ВАРОШ, 4. ДЕЦЕМБРА – Туристичка организација општине Котор Варош, под покровитељством начелника општине Котор Варош, организује дочек Нове године на градском тргу.

Након дужег времена грађани Котор Вароша ће моћи новогодишњу ноћ дочекати на отвореном уз богат културно-забавни програм, бесплатне топле напитке и ватромет, који ће бити уприличен у поноћ.
Посебна пажња биће посвећена најмлађима, које ће Дјед Мраз обрадовати слаткишима.

“Многи наши суграђани новогодишње вече и ноћ проводе у својим домовима и првенствено смо се због њих одлучили да организујемо дочек Нове године. Осим тога у вријеме новогодишњих празника у нашем граду борави и велики број људи из иностранства и сигурни смо да ће и они искористити прилику да буду дио прославе на градском тргу“, истакао је директор Туристичке организације Котор Варош Миодраг Петровић.

У забавном дијелу програма посјетиоце ће забављати локални естрадни умјетници и бендови, фолклорни ансамбл “Котор Варош” и ансамбл “Жубор”. Звијезда вечери биће Лукијан Ивановић, који ће Которварошане увести у Нову годину.

Lukijan

Покровитељ дочека Нове године је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан, који ће се у поноћ обратити окупљенима и упутити им новогодишњу честитку.

Увјерени смо да Которварошане очекује добра забава и да ће организовани дочек постати традиција“, рекао је Петровић.

Новогодишњи амбијент на градском тргу уљепшаће и “Мразоград”, који у организацији Агенције за локални економски развој Котор Варош почиње 15. децембра ове и трајаће до 15. јануара идуће године.