Дружење фудбалских ветерана Котор Вароша и Апатина


КОТОР ВАРОШ, 5. ДЕЦЕМБРА – Фудбалски ветерани Котор Вароша и Апатина су одиграли пријатељску утакмицу којом су обиљежили другу годину пријатељских односа и наставак одличне сарадње.

IMAG1415

Иако је резултат био у другом плану домаћини су тријумфовали 8:5, а након утакмице је уприличено традиционално дружење. Представник фудбалских ветерана из Апатина Славко Јерковић је истакао да ова сарадња полако прераста у традицију.

Которварошани су наши истински пријатељи и након утакмице у Апатину, коју смо одиграли почетком године, услиједио је реванш сусрет. Похвалио бих гостопримство домаћина и најавио нови пријатељски меч на нашем терену“, рекао је Јерковић.

Которварошки фудбалски ветерани су на овај начин заокружили успјешну календарску годину, јер су након одличних наступа на турнирима у Крању и Старој Пазови угостили ветеране из Апатина, али и бројне пријатеље којима су се захвалили на подршци.

Наша дружења постају препознатљива и основни циљ је да пошаљемо поруку свима да се баве рекреацијом која води до здравог живота“, нагласио је капитен которварошких фудбалских ветерана Алекса Вучановић.

Након утакмице представници обе екипе су размијенили пригодне поклоне, а домаћин се побринуо да пријатељима који подржавају рад Удружења фудбалских ветерана уручи комплете спортске опреме.
IMAG1429
Такође, архијерејски намјесник которварошки Миленко Нарић је организовао пријем за госте из Апатина након јутарње молитве, пожеливши да ова дружења трају што дуже и да се не забораве.

У фебруару наредне године Которварошани ће учествовати на врло јаком турниру у Мурској Соботи (Словенија), а у априлу ће бити домаћини ветеранима новосадске Војводине.