Кесић уручио новчану помоћ породицама Новаковић и Бенић


КОТОР ВАРОШ, 16. ДЕЦЕМБРА – Сузан Кесић из Аустрије посјетио је двије социјално угрожене породице са подручја општине Котор Варош и том приликом им уручио новчану помоћ поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника.

IMG-70e525c28e00c9b870ea27c5ba041878-V

Самохрана мајка Сања Новаковић живи са четири кћерке и свака помоћ јој је добро дошла.

Ријетке су прилике да неко дође у нашу кућу, да нас посјети. Ово пуно значи за мене и моју дјецу, јер долазе новогодишњи и божићни празници које ћемо провести најљепше до сада“, рекла је Новаковићева.

Небојша Бенић, који је незапослен и живи са супругом Биљаном и четверо дјеце, се захвалио породици Кесић на новчаној помоћи.

Живимо у тешким временима и надам се да ћемо у будућности пронаћи начин да лакше остваримо властите приходе, а ова помоћ нас је силно обрадовала“, нагласио је Бенић.

Сузан Кесић је потврдио је да је ову хуману акцију припремао у сарадњи са радником Центра за социјални рад Немањом Саканом и парохом врбањачким Мирком Батаром.

IMG-a33aa43cca92251c88b4f30baeb384dd-V

Баш смо и циљали да то буду вишечлане породице које су у стању социјалне потребе, како бисмо их обрадовали поводом овог предстојећих празника“, рекао је Кесић.

Парох врбањачки Мирко Батар је подсјетио да Кесић традиционално помаже самохране мајке и социјално угрожене породице, што је одлика људи великог срца.

Пружањем различитих видова помоћи Кесић настоји олакшати економске проблеме великог броја социјално угрожених породица, а сигурно је да ће Новаковићи и Бенићи у радости провести најрадоснији хришћански празник“, поручио је Батар.

Кесић је породицама Новаковић и Бенић из Мјесне заједнице Врбањци уручио по 500 евра, а самохрану мајку Елведину Бајрић из Бања Луке је помогао са 200 евра.