Котлићијада у недјељу окупља рекордан број учесника


КОТОР ВАРОШ, 20. АПРИЛА – Традиционална “Которварошка котлићијада” у недјељу, 22. априла, окупиће у такмичарском дијелу велики број екипа из земаља региона, а посјетиоци ће моћи да дегустирају ловачке и риболовачке котлиће.

DSCN3265

Јубиларна десета котлићијада, која ће почети у 8.00 часова на градском купалишту “Бјелине”, окупиће ловце и риболовце из Аустрије, Словеније, Хрватске, Србије, Републике Српске и Федерације БиХ.

Директор Туристичке организације општине Котор Варош Миодраг Петровић рекао је да је ова манифестација постала заштитни знак општине и да се очекује рекордан број учесника.

DSCN7491

За учеснике који ће се такмичити у припремању риболовачког котлића обезбиједили смо довољне количине рибе, за најуспјешније екипе предвиђени су пехари, дипломе и робне награде, а најтежи задатак имаће стручни жири да одабере побједнике у обје категорије“, додао је Петровић.

Општина Котор Варош обезбиједила је точено пиво и зачине за све који буду учествовали у такмичарском и ревијалном дијелу ове манифестације.

“Которварошку котлићијаду”, која се одржава у оквиру обиљежавања 24. априла – Дана општине, организује општина у сарадњи са Туристичком организацијом ове локалне заједнице.