Котор Варош у петак очекује побједу


КОТОР ВАРОШ, 25. СЕПТЕМБРА – Општина Котор Варош у петак, 27. септембра, на престижном музичком такмичењу за младе “Ритам Европе” на Палама очекује побједу свог пјевача Андреја Лукића и плесачица Ларе Андијевић и Елде Билић, рекао је данас директор Туристичке агенције општине Котор Варош Немања Кнежевић.

Он је истакао да ће се на њиховом наступу видјети сав уложени труд током припрема и енергија коју посједују.

Котор Варош је већ четврту годину у `Ритму Европе`. Једне године смо били и побједници, чиме смо добили домаћинство овог такмичења и показали се као одличан организатор. Увјерен сам да ће Андреј, Лара и Елда на прави начин представити себе и нашу локалну заједницу“, навеио је Кнежевић.

Он је позвао суграђане да у петак од 20.00 часова прате директан пренос на РТРС и слањем СМС порука помогну да Котор Варош оствари побједу.

Ritam Evrope

Андреј, који ће пјевати пјесму “Nobody But You”, аустријског евровизијског представника Цезара Сампсона, каже да са нестрпљењем очекује да изађе на сцену.

Постоји мало позитивне треме, али ми смо потпуно спремно и очекујемо добар пласман“, истиче Лукић.

Лара Андријевић и Елда Билић напомињу да је кореографија на којој су интензивно радиле у протекла три мјесеца веома захтјевна.

Ми смо вриједно радиле на камповима и индивидуалним тренинзима, а Андреј је врхунски пјевач. Велика су очекивања, сматрамо да их можемо испунити“, једногласне су ове младе плесачице.

Представници Котор Вароша наступиће под редним бројем седам.

Пет првопласираних са такмичења у Палама учествоваће на регионалном такмичењу у мају идуће године у Будви.