Малишани прославили Нову годину


КОTОР ВАРОШ, 26. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ – Новогодишњом приредбом малишани Дјечијег вртића “Лариса Шугић” су, уз пригодан забавни програм, дочекали дјечију Нову годину и долазак Дједа Мраза.

naslovna

И ове године малишани из Дјечијег вртића “Лариса Шугић” су уприличили новогодишњу приредбу за своје родитеље. У једночасовном програму наступила су дјеца из свих вртићких група представљајући кроз игроказе, ритмику и рецитале улогу и значај Дједа Мраза. Као и претходних година компанија “Фагус” је обезбједила новогодишње пакетиће за све малишане у дјечијем вртићу.
Запослени у вртићу истичу да је новогодишња приредба једна од редовних активности ове установе која поред забавног карактера има за циљ да се родитељима покажу резултати васпитно образовног рада са дјецом. Директор ове установе Санела Микић истиче да је посебно поносна на резултате остварене у овој години.
Радује ме чињеница да смо послије 40 година оформили пету вртићку групу уз много труда, воље и залагања свих васпитачица, а такође поносни смо на признање које смо добили од ресорног Министарства и Републичког педагошког завода као најуспјешнија предшколска установа у Републици Српској”, истакла је Микићева.
У которварошком вртићу “Лариса Шугић” тренутно борави 107 малишана распоређених у 5 вртићких група.