Малишани фудбалских ветерана се дружили са Деда Мразом


КОТОР ВАРОШ, 14. ЈАНУАРА – Которварошки фудбалски ветерани и њихови пријатељи су уприличили традиционално дружење са супругама и малишанима, које је Деда Мраз обрадовао са пакетићима.

На овај начин су крунисали још једну успјешну годину, а поред сјајних резултата на спортском пољу могу се похвалити и чињеницом да су проширили своје породице и тако повећали наталитет.

Малишани су уз музику и забавне садржаје уживали у просторијама ФК „Младост“, а њима у част је приређен и величанствен ватромет.

11

Знак племенитости и доброте је измамио радост и осмијехе малишана, али и њихових мама, бака и дједова.

Деда Мраз уручио је свим дјечацима и дјевојчицама пакетиће уз жеље да им наредна година буде још успјешнија од текуће, уз много здравља и да остваре своје жеље и зацртане циљеве. Пожелио им је да упознају још много другова и другарица, да слушају своје родитеље и да се наредне године поново сретну у још већем броју, а најмлађи су упутили још по коју жељу родитељима.

Желимо да се наши родитељи међусобно што више друже, јер ће онда бити више пакетића и забавних садржаја за нас, што нас посебно радује“, поручили су углас дјеца и унучад фудбалских ветерана.

1

Супруге фудбалских ветерана и њихових пријатеља су поносне на своје мужеве, јер нису заборавили да је вријеме празника истовремено и вријеме даривања, али и због чињенице да су дјеца имала прилику да се међусобно још више упознају.

Ветерани су се захвалили протонамјеснику парохије мајданске Мирку Батару, који традиционално пружа подршку овом догађају набавком пакетића.

10

Из Удружења за промоцију и значај спортске рекреације су позвали још једном све људе добре воље да 19. јануара /четвртак/ својим присуством увеличају Богојављенску литију и подрже храбре и одважне младиће, који ће пливати за Часни крст.