"МГ систем" одбранио титулу у Котор Варошу

“МГ систем” одбранио титулу у Котор Варошу


КОТОР ВАРОШ, 8. ЈУЛА – Тријумфом екипе “МГ систем” у сениорској конкуренцији завршен је турнир у уличној кошарци “Котор Варош 2019” на коме је учествовало 19 екипа.

У финалној утакмици “МГ систем” савладао је екипу “Кршини другари” резултатом 15:14, а у полуфиналу екипу “Кафе Гато” са 16:7.

MG sistem

За најбољег “тројкаша” синоћ је проглашен Страхиња Јовановић из побједничке екипе, који је у конкуренцији 27 такмичара погодио седам тројки из 10 покушаја.

Најбољи играч је Игор Цигале, такође члан побједничке екипе

Турнир у Котор Варошу један је од најбоље организованих и са великим задовољством долазимо у овај град, гдје је право уживање играти пред публиком која воли кошарку. Честитам нашим ривалима на фер и коректној игри и организатору на одлично обављеном послу“, истакао је Цигале.

Najbolji igrac Cigale

Пехаре, медаље, дипломе и новчане награде најуспјешнијим појединцима и екипама уручили су директор ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање” Драган Зељковић и дугогодишњи кошаркашки радник Зоран Тешић.

Организатори турнира били су општина Котор Варош и ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање”, уз подршку бројних привредних субјеката.