Мјесна заједница организовала час бесплатних правних савјета


КОТОР ВАРОШ, 6. НОВЕМБРА – Мјесна заједница Котор Варош у истоименој општини организовала је бесплатно пружање правних савјета за становнике те заједнице под називом “Час правних савјета”.

“Час правних савјета” одржан је у просторијама Мјесне заједнице, а стручне одговоре на постављена питања давали су дипломирани правник Станко Тепић и адвокат Жељко Бубић.

Као правници и адвокати успјели смо да нашим суграђанима појаснимо поједина правна питања и на тај начин олакшамо остваривање њихових грађанских права која им гарантују законска рјешења по разним областима права. Драго нам је да смо на наше и њихово задовољство то и успјели, будући да су бројни грађани изнијели своје проблеме“, рекао је синоћ Тепић, који је и предсједник мјесне заједнице Котор Варош.

Према његовим ријечима, велика посјећеност доказ је да се становници Котор Вароша свакондевно сусрећу са бројним проблемима и правним недоумицама.

Бубић је навео да су примијетили да становници имају проблем са непознавањем процедура пред надлежним инстанцама.

Он је нагласио да су жељели помоћи мјештанима приближавајући им правну науку и правне теме са јасном поруком да не треба да се уздржавају у предузимању правних радњи пред надлежним правосудним инстанцама.

“Час правних савјета” одржаваће се сваког посљедњег петка у мјесецу у просторијама Мјесне заједнице Котор Варош.