Награђени ликовни и литерарни радови


КОТОР ВАРОШ, 19. АПРИЛА – Дјечија манифестација “Прољеће у мом граду” на којој су награђени најбољи ликовни и литерарни радови ученика основне школе одржана је вечерас у оквиру априлских свечаности поводом Дана општине Котор Варош.

DSCN9141

Признања и награде за најуспјешније ликовне радове добили су Срђан Чолић, Владан Дугоњић, Вељко Бубић, Саша Божић, Ивана Јурић и Милица Арнаутовић.

У категорији литерарних радова награђени су Павле Тепић, Милица Тривуновић, Милана Верић, Мехина Дунић, Сузана Петрушић и Сара Раљић.

DSCN9148

Награде и признања најуспјешнијим ученицима уручио је начелник општине Котор Варош Зденко Сакан.

У забавном дијелу програма наступила су дјеца из вртића “Лариса Шугић”, ученици основне школе “Свети Сава” Котор Варош, полазници “Куће радости” и едукативне радионице “Колаж”, балетска секција, плесни клуб “Гема”, фолклорни ансамбл “Котор Варош”, те међу најмлађима популарни Ниџо Цврчак.

DSCN9143

Манифестацију “Прољеће у мом граду”, која је одржана у кино-сали, организовали су Јавна установа Центар за културу, спорт и информисање и Основна школа “Свети Сава”, а покровитељ је била општина Котор Варош.