Начелник Сакан честитао Рамазански Бајрам


КОТОР ВАРОШ, 12. МАЈА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан честитао је свим вјерницима исламске вјероисповијести предстојећи Рамазански Бајрам са жељом да овај вјерски празник прославе у здрављу, миру и раадости.

Поводом Рамазанског Бајрама, у име општине Котор Варош и своје лично име, свим вјерницима исламске вјероисповијести у Републици Српској и БиХ упућујем искрене честитке и жеље да овај велики празник проведу у духовној радости, миру, солидарности, племенитости и и сваком добру са својим породицама и пријатељима. Ове године празнике славимо у вријеме великих изазова, које тако треба и посматрати – као још један начин искушења, јачања воље и свијести о значају пажње једних према другима, солидарности и љубави човјека према човјеку“, истакао је Сакан у честитки.

Сакан је напоменуо да је и овај празник прилика да се у друштву, богатом различитостима, још једном потврди и промовише трајна опредијељеност ка истинским вриједностима, међусобном разумијевању и поштовању, а све у циљу боље и просперитетније будућности.