Одбојкаши "Еурос осигурања" тријумфовали у Котор Варошу

Одбојкаши “Еурос осигурања” тријумфовали у Котор Варошу


КОТОР ВАРОШ, 12. АВГУСТА – Тријумфом екипе “Еурос осигурање” у конкуренцији сениора завршен је турнир у одбојци на пијеску “Котор Варош 2018”.

Срђан Којадиновић, Владе Драшковић и Рајко Кецман су на путу до титуле били супериорни у групној фази, да би са двије побједе у самој завршници против “Наша кафаница/Астра” и “Фризерског салона Париз” сасвим заслужено освојили прво мјесто.

DSCN8300

За најбољег играча турнира проглашен је члан побједничке екипе Владе Драшковић, који није крио задовољство организацијом турнира.

Турнир је организован на највишем нивоу и све честитке упућујем организаторима, који се из године у годину труде да ову манифестацију подигну на још већи ниво, што би требао да буде примјер осталим одбојкашким срединама у Републици Српској“, рекао је Драшковић.

DSCN8296

Прво мјесто у конкуренцији сениорки је освојила екипа “Пекара Обеликс”, која је у финалној утакмици послије велике борбе савладала “ОК Котор Варош”.

За најбољу играчицу турнира проглашена је чланица побједничке екипе Дијана Каламанда.

Нијансе су одлучиле да на крају славимо на смотри одбојке која постаје препознатљива по квалитету и организацији не само у Котор Варошу, него и у Републици Српској“, истакла је Каламанда.

DSCN8295

За најмлађе чланице Одбојкашког клуба “Котор Варош” је организован Фестивал одбојке, а највише успјеха су имале дјевојке из екипе “Дријемашице” у пионирској конкуренцији, а код млађих пионирки тријумфовала је екипа “Котор Варош”.

Дипломе, медаље, пехаре и новчане награде најуспјешнијим екипама и појединцима уручили су мачелник општине Котор Варош Зденко Сакан, члан Управног одбора Одбојкашког савеза Републике Српске /УО ОСРС/ Слободан Петровић и директор ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање” Драган Зељковић.

DSCN8293

Шесто издање традиционалног турнира у Котор Варошу је окупио врхунске играче одбојке на пијеску из Словеније, Србије и Републике Српске, што је потврда одличног рада и ентузијазма људи из организационог одбора“, истакао је члан УО ОСРС Слободан Петровић.

DSCN8291

Турниром у одбојци на пијеску, уз учешће 18 екипа у двије категорије, је завршено Которварошко спортско љето, које су заједнички организовали општина Котор Варош и ЈУ “Центар за културу, спорт и информисање”.