Одржан новогодишњи пријем начелника општине


КОТОР ВАРОШ, 29. ДЕЦЕМБРА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан је на новогодишњем пријему рекао да се ова локална заједница може похвалити изузетно повољним пословним амбијентом, односно да је Котор Варош једна од ријетких општина у БиХ која има суфицит у извозу захваљујући бројним привредним субјектима.

У овој години успјели смо да реализујемо значајан број пројеката предвиђених планом капиталних инвестиција, као и неколицину њих у сарадњи са међународним организацијама, републичким институцијама и федераланим министарством за избјегла и расељена лица“, нагласио је Сакан.

Prijem 1

Он је подсјетио да је општина Котор Варош испунила услове БФЦ ресертификације, којом је обновила статус општине са повољним пословним окружењем.

Чињеница да општина има БФЦ сертификат говори потенцијалним инвеститорима да се ради о локалној заједници која је оријентисана ка потребама и захтјевима привредника“, поручио је Сакан на традиционалном новогодишњем дружењу са представницима републичких институција, вјерских заједница, удружења, невладиних организација и директорима јавних предузећа и образовних установа.

Prijem 2

Он је захвалио свима на изузетно коректној сарадњи у овој години и пожелио пуно успјеха у 2023. години.