Отворена изложба умјетничких предмета


КОТОР ВАРОШ, 24. МАРТА – У галеријском простору кино сале у Котор Варошу данас је отворена “Изложба умјетничких предмета, накита и предмета колекционарства”, у организацији которварошког Центра за културу, спорт и информисање.

Више од 15 умјетника и колекционара из Котор Вароша представило је своје радове и колекције.

Директор Центра за културу, спорт и информисање Драган Зељковић захвалио је свим учесницима који су изложили своје радове.

“Посјетиоци ће од данас моћи видјети књиге, умјетничке слике, графике, ручно рађене ћилиме, народне ношње и много других старинских и уникатних предмета“, истакао је Зељковић.

Према његовим ријечима, сви они који у наредном периоду посјете ову изложбу моћи ће да се едукују и размијене искуства о овој врсти хобија, као и да упознају значај ове манифестације у стварању приватних колекција предмета из наше историје.

“Овакве и сличне манифестације помажу очувању културног и умјетничког блага нашег краја“, нагласио је Зељковић и додао да је манифестација купопродајног карактера.

Изложба умјетничких предмета, накита и предмета колекционарства отворена је сваким радним даном од 9.00 до 20.00 часова, а викендом у периоду од 9.00 до 12.00 часова.