Пекара Обеликс у полуфиналу


КОТОР ВАРОШ, 18. ЈУНА – Прошлогодишњи финалиста турнира у малом фудбалу „Пекара Обеликс“ изборила је пласман у полуфинале турнира побједом над екипом „МЗ Забрђе“ од 3:1 у осмини финала, а затим и тријумфом од 4:1 у четвртфиналу против „АО Слога“, те тако најавила поход на ново финале.

Међу осам најбољих екипа пласирала се екипа „АШ Чолић/Ресторан Ловац“ која је голом Игора Малетића савладала екипу Ветерана Атос осигурања са минималних 1:0.

У конкуренцији предузећа и јавних установа Спортек 2 је био убједљив побиједивши ОШ „Петар Кочић“ Шипраге са 3:0, док је Спортек 1 поражен послије извођења пенала од екипе Сим Техник 2. Међу четири најбоље екипе су се пласирале и Механичке конструкције послије високе побједе над екипом општине Котор Варош од 5:1, док је састав Фагус Групе изненадио фаворизовани Дермал и послије пенал серије изборио мјесто у полуфиналу.
Финално вече турнира биће у знаку хуманитарне акције за помоћ у лијечењу нашег суграђанина Вање Пејаковића. Ову акцију организује ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош у сарадњи са которварошком Црвеним крстом.

Распоред утакмица финалне вечери:
17:30 АШ „Чолић“/Ресторан Ловац – СОЗ (меч 1)
18:00 Сим техник 2 – Механичке конструкције (меч 2)
18:30 Спортек 2 – Фагус Група (меч 3)
19:00 Пекара Обеликс – побједник меч 1 (меч 4)
19:30 Акрополис КМФ Котор Варош – АС „Џомба“/АО „Гаврић“ (меч 5)
20:00 поражени меч 2 – поражени меч 3 (за треће мјесто – турнир предузећа)
20:30 побједник меч 2 – побједник меч 3 (финале – турнир предузећа)
21:00 побједник меч 4 – побједник меч 5 (сениорско финале)