Позив за 3. Конференцију предузетништва жена у Републици Српској


КОТОР ВАРОШ, 20. АВГУСТА – Привредна комора Републике Српске и Министарство привреде и предузетништва Републике Српске организују “Трећу конференцију предузетништва жена у Републици Српској” у склопу пројекта “ППЖ РС – Подршка предузетништву жена Републике Српске”, који имплементира Коморски систем Републике Српске.

Давалац гранта за реализацију пројекта је „ЕДА – Агенција за развој предузећа“ из средстава СИЕМ, а у оквиру пројекта „Европски оквир за развој стратегија и политика за МСП у БиХ – СБА БиХ“ који финансира Сида путем Амбасаде Шведске у БиХ. Организацију конференције подржава и ЕБРД – Европска банка за обнову и развој.

Трећа конференција предузетништва жена у Републици Српској ће се одржати у сриједу 25. септембра 2019. године, у Културном центру Требиње, Трг палих бораца бр. 1, Требиње са почетком у 10:00 часова, под окриљем Европске мреже предузетништва.

Основни циљ конференције је промовисати женско предузетништво, охрабрити постојеће и будуће предузетнице за нове предузетничке пројекте, те кроз размјену искустава унаприједити сарадњу жена предузетница у региону.

Програмом Конференције предвиђено је одржавање мотивационог предавања, са освртом на плоблематику и оснаживање жена у предузетништву, те двије панел дискусије кроз које ће бити представљена искуства предузетница из земље и региона, а биће уприличено и потписивање споразума о сарадњи између удружења жена из региона. У оквиру ове конференције и програма Европске мреже предузетништва ће се одржати и билатерални разговори регистрованих учесника.

Привредна комора Републике Српске, као члан конзорцијума Европске мреже предузетништва Републике Српске, Вас позива да узмете учешће на Конференцији и Б2Б разговорима у Требињу, гдје ће предузетнице имати могућност да се упознају са потенцијалним пословним партнерима.

Учешће на конференцији је бесплатно, а регистрација учешћа је обавезна. Рок за регистрацију је 20.09.2019. године путем линка: http://womenentrepreneurship2019.talkb2b.net/.