Помоћ за социјално угрожене породице у Грабовици


КОТОР ВАРОШ, 7. ДЕЦЕМБРА – Волонтери которварошког Црвеног крста уручили су хуманитарне пакете социјално најугроженијим породицама на подручју Мјесне заједнице Грабовица.

Grabovica 2

Секретар општинске организације Црвеног крста Борислав Брборовић рекао је да је пакете са основним прехрамбеним производима добило 7 изразито сиромашних породица.

Ова једнократна помоћ ће многима бар мало ублажити свакодневну неимаштину и помоћи им да лакше преброде предстојеће зимске дане“, навео је Брборовић и захвалио свима који су учествовали у овој акцији. У оквиру акције “Нисте заборављени” пакети су већ подијељени у мјесним заједницама Масловаре, Врбањци и Ободник, а до краја ове седмице биће уручена хуманитарна помоћ за преостале социјално угрожене особе са подручја општине Котор Варош.

Grabovica 3

Средства за куповину хуманитарних пакета за 65 сиромашних породица прикупљена су током прошломјесечне акције “Октобар-мјесец которварошке солидарности”, у којој су новчани прилози прикупљани од грађана, у предузећима, школама и другим јавним установама.