Потписани уговори о додјели средстава невладиним организацијама


КОТОР ВАРОШ, 21. ЈУНА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан потписао је данас уговоре са представницима невладиних организација којима је додијељен новац по јавном позиву.

Овим уговором о финансирању пројеката у износу од 9.000 КМ дефинисана су права и обавезе даваоца и корисника средстава.

Удружењу жена „Венера“ су одобрена средства за реализацију пројекта „Израда акционог плана за равноправност полова општине Котор Варош за период од 2021-2023“.

IMG-761dbb5e1e7039a0c3f2f9bc8beaff65-V

Планинарско друштво „Механизам“ ће реализовати пројекат „Наставак уређења дворишта планинарског дома Грабовачка ријека“, док ће Удружење грађана „Херој“ покренути „Омладински портал“, који ће имати за циљ промовисање позитивних прича, људских права, прилика за младе, као и промоције успјешних младих особа.

Удружењу грађана „Центар за европске интеграције Републике Српске“ су одобрена средства за реализацију пројекта „Стварање услова за стављање под заштиту ријеке Дубоке и водопада Скакавац у мјесној заједници Грабовица“.

IMG-ae0b87ae2c489f4843a47adb6345ceab-V

Удружење грађана „Маша и медо“ ће реализовати пројекат „Спречавање појаве насиља над дјецом узраста до седам година“, а Омладински центар „Пета страна свијета“ ће радити на „Побољшању услова за дјецу и омладину“.