Представом „Анђела“ завршен „КВАРТ 2015“

Представом „Анђела“ завршен „КВАРТ 2015“


КОТОР ВАРОШ, 5. ЈУЛА – Трећег дана позоришне смотре аматерских позоришта „КВАРТ 2015“, која је одржана у которварошкој биоскопској дворани у организацији ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош, одиграна је позоришна представа “Анђела”, коју су извели чланови аматерског позоришта “Бранислав Нушић” из Теслића.

DSCN3590
Ова представа је доживјела велики успјех на међународном позоришном фестивалу у Вуковару, и од стране публике је проглашена за најбољу.
Глумачку поставу у представи „Анђела“ чине Милош Миличевић, Ведрана Станковић и Давор Челаревић, а режију потписује Живко Петровић Кико.
Ово је комедија у којој се испреплиће три животне судбине, а свака на свој начин даје печат овој представи. Након Вуковара ово је наше друго извођење, а 22. јула учествујемо на позоришном фестивалу у Постојни“, истакао је глумац Милош Миличевић.
Которварошко културно љето наставља се у понедјељак 6. јула изложбом народних ношњи у галеријском простору кино сале, док ће 9. и 10. јула бити одржана смотра фолклора.