Пријем за најбоље ученике основне и средње школе


КОТОР ВАРОШ, 13. ЈАНУАРА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је пријем за 14 носилаца дипломе „Вук Караџић“ из три основне школе са подручја општине и три вуковца Средњошколског центра „Никола Тесла“.

У буџету општине посебно су планирана средства за ову намјену.

Поносан сам на чињеницу да сваке године имамо завидан број ученика са изванредним резултатима, како у школи, тако и на разним такмичењима у области образовања, културе и спорта“, истакао је Сакан.

DSCN9568

Он је на пријему поручио да локална заједница жели да истакне значај труда ових младих људи, да подстакне и друге да слиједе њихов пут.

Ви сте понос наше локалне заједнице, а посебно ваших родитеља јер нема већег задовољства за родитеља од успјеха дјетета“, рекао је Сакан.

Вуковац Владана Тркуља је нагласила да јој је драго што општина посебну пажњу посвећује образовању ученика и студената, цијенећи труд и резултате које постижу.

Захвалила бих начелнику Сакану јер је данашњи пријем знак да локална власт брине о ученицима који остварују запажене резултате и на тај начин нас подстичу да те резултате у будућности понављамо“, навела је Тркуља.

DSCN9569

Честитке су упућене родитељима и наставницима који су успјели да упркос бројним искушењима одгоје вриједне младе људе.