Пријем за побједнике републичког такмичења


КОТОР ВАРОШ, 25. НОВЕМБРА /СРНА/ – Начелник општине Котор-Варош Далибор Вучановић примио је данас трочлану екипу Основне школе “Петар Петровић Његош” из Масловара, која је са максималним бројем бодова освојила прво мјесто на републичком квиз такмичењу на Палама о познавању покрета Црвеног крста.

osnovci

Хелена Трифковић, Михајло Ђукић и Горан Кршић, заједно са наставницом хемије Горданом Кошарац, чинили су тим, који је побиједио на општинском, регионалном и републичком такмичењу.

Вучановић је поздравио успјех основаца из Масловара који су потврдили да труд и залагање увијек дају резултат.

Општина Котор-Варош увијек је подржавала активности ученика, студената и спортиста, који су на најбољи начин представљали општину на бројним такмичењима. Овај успјех има посебну тежину, јер је ова екипа надмашила прошлогодишњи резултат которварошких основаца, који су освојили друго мјесто“, истакао је Вучановић.

Освојено прво мјесто је највећи успјех ученика Основне школе из Масловара на неком републичком такмичењу, што је, према ријечима директора Сњежане Жупљанин, показатељ преданог и озбиљног рада наставника и ученика.

Члан побједничке екипе Хелена Трифковић рекла је да је прво мјесто заслуга тимског рада, а да је најјача конкуренција била на регионалном такмичењу.

Чланови побједничке екипе су одлични ученици, који ни током припрема за такмичења нису изостајали са наставе. Увјерени су да ће наставити да раде као волонтери Црвеног крста, јер желе да помажу другима.