Пријем за студента генерације


КОТОР ВАРОШ, 16. НОВЕМБРА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан организовао је данас пријем за студента генерације на Филозофском факултету Неду Смиљић, која је за остварене резултате на високошколским студијама и просјек оцјена 9,83 награђена златном значком Универзитета у Бањалуци.

Начелник Сакан је рекао да се ради о успјеху за свако поштовање, те да је ово још једно у низу признања локалној заједници.

Котор Варош је одувијек био расадник талената, што се потврдило и овог пута. Неда је наш понос, учинила нас је препознатљивим у региону и не сумњам да ће једног дана постати истински стручњак у свом послу“, нагласио је Сакан и у знак захвалности уручио Смиљићевој новчану награду у износу од 400 КМ.

Prijem 2

Сакан истиче да је она добар примјер за све младе људе да иду путем успјеха као она, да остварују добре резултате, да се усавршавају и да једног дана постану генерација која ће своју средину мијењати на боље.

Неда Смиљић је у току средњошколског образовања била и ученик генерације у Средњошколском центру „Никола Tесла“ Котор Варош.

Филозофски факултет сам одабрала јер сам одувијек жељела да радим са дјецом, да будем учитељица и сматрам да се у овој области могу доста усавршавати. Награда коју сам добила за мене је подстрек да наставим истим темпом и додатно се усавршим у струци, а уписала сам Мастер студије“, поручила је Смиљићева.

Prijem 3

Смиљићева, која је уједно и предсједник Омладинског центра „Пета страна свијета“ у Котор Варошу, се захвалила начелнику Сакану и његовим сарадницима на указаном знаку пажње и на подршци у реализацији бројних пројеката за младе.