Сакан присуствовао полагању вијенаца поводом Дана Републике

Сакан присуствовао полагању вијенаца поводом Дана Републике


БАЊАЛУКА, 8. ЈАНУАРА – Начелник општине Котор Варош Зденко Сакан присуствовао је данас као члан делегације Савеза општина и градова Српске полагању вијенаца и цвијећа поводом Дана Републике на Споменик палим борцима Војске Републике Српске на гробљу Свети Пантелија у Бањалуци, на Тргу палих бораца Народно ослободилачког рата, на спомен-костурницу и на гробницу дванаест бањалучких беба.

Делегацију Савеза општина и градова Републике Српске су чинили градоначелници Бањалуке и Приједора, те начелници општина Котор Варош и Језеро.

IMG-d36e8b54ae6f3f16efe7c8434c77dcba-V

Сакан је истакао да је неопходно да се сви побрину да Српска буде трајна творевина у коју ће и људи сада и они који долазе послије уградити најбоље што имају, не штедећи труда и времена, баш онако као што су то чинили они који су је стварали и који су у њене темеље уградили своје животе.

Вијенце су положили предсједник Републике Српске Милорад Додик, предсједник Народне скупштине Српске Ненад Стевандић, предсједник Владе Српске Радован Вишковић и српски члан и предсједавајућа Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић.