Тријумф „Макиних другара“ у футсалу


КОТОР ВАРОШ, 21. ЈУНА – Екипа „Макини другари“ тријумфовала је на 53. традиционалном турниру у малом фудбалу „Котор Варош 2021“ савладавши у финалу састав СУ „Дринић“ резултатом 3:2 послије бољег извођења казнених удараца.

У регуларном току меч је завршен резултатом 1:1.

За најбољег играча турнира проглашен је члан побједничке екипе Владимир Џомбић, епитет најбољег голмана понио је Зоран Станивуковић из екипе СУ „Дринић“, док је најбољи стријелац са 6 голова Сабахудин Петак из екипе „Пекара Обеликс“.

Najbolji igrac Dzombic

Током читавог турнира смо играли константно и на крају сасвим заслужено освојили прво мјесто. Похвалио бих организацију турнира, који је по квалитету и броју екипа био мећу најбољима у региону“, истакао је најбољи играч турнира Владимир Џомбић.

У конкуренцији предузећа и јавних установа прво мјесто је освојила екипа „Дермала“, која је у финалу савладала општину Котор Варош послије бољег извођења пенала.

Dermal

Код пионира тријумфовала је екипа „Мома транс“ савладавши у финалу састав „Пекаре Обеликс“ резултатом 3:1.

Пехаре, дипломе и новчане награде најуспјешнијим екипама и појединцима уручили су начелник општине Котор Варош Зденко Сакан и његов замјеник Младен Тривуновић.

Pioniri Moma trans

На турниру је у протеклих седам дана, у четири узрасне категорије, учествовало укупно 45 екипа.

Генерални покровитељ турнира је била општина Котор Варош, а успјешан организатор ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“.