Уредно одржавање јавних површина


КОТОР ВАРОШ, 28. ЈУНА – Одржавање, уређење и чишћење јавних површина на подручју општине Котор Варош је на задовољавајућем ниво захваљујући коректној сарадњи Комуналне полиције општине Котор Варош и Комуналног предузећа /КП/ „Бобас“.

На данашњем састанку начелника општине Котор Варош Зденка Сакана са представницима Комуналног предузећа „Бобас“ констатовано је да се одвоз смећа на подручју општине врши редовно и у складу са Одлуком о комуналном реду и Планом одвоза који је усвојио локални парламент.

Јавне површине се редовно косе и све ставке из уговора са општином се реализују у предвиђеном року, а планирано је још једно прање улица у љетном периоду“, нагласили су из КП „Бобас“.

IMG-c575b949e51ebf0fa813ca54659c96fa-V

У циљу успоставе комуналног реда и визуелног уређења града успјешном је оцијењена акција уклањања огрева и привремених објеката са јавних површина, а упућен је и апел суграђанима да наставе са добром праксом придржавања наведених мјера.

Још једном се позивају грађани да редовно косе властите површине и на тај начин уништавају коријен амброзије, јер ће убрзо услиједити период интезивног вегетативног раста ове коровске биљке.