У которварошком вртићу обиљежена недјеља дјетета


Дјеца су овом приликом рецитовала и пјевала и у складу са узрастом, навели су и неколико својих права – право на срећно дјетињство, игру и родитељску бригу, о којима су претходних дана разговарали са својим васпитачицама у вртићу.
У овом мјесецу у которварошком вртићу почеће реконструкција гријања на гас, а када временски услови буду бољи и прилазни пут ће бити асфалтиран, истакао је начелник општине Котор Варош Далибор Вучановић.
Он је рекао да временске прилике нису дозвољавале да почну радови на асФалтирању прилазног пута, а у сарадњи са руководством ЈУ Дјечији вртић “Лариса Шугић” биће побољшани и материјални трошкови.
У которварошком дјечијем вртићу у пет вртићких група је уписано 109 малишана, што је знатно већи број у односу на претходну годину, рекла нам је директор ЈУ Дјечији вртић “Лариса Шугић” Санела Микић. Поред бројних награда освојених ове године припала им је и улога домаћина на централној маниФестацији која је одржана у згради Владе РС.
У оквиру обиљежавања међународне недјеље ђдјтета малишани из которварошког вртића ће посјетити и дјечије позориште Републике Српске, а дружиће се и са рукометашима
бањалучког Борца.