У недјељу Гастро-фестивал на Градском тргу

У недјељу Гастро-фестивал на Градском тргу


КОТОР ВАРОШ, 20. АВГУСТА – Девети которварошки “Гастро-фест” биће одржан у недјељу, 25. августа, на Градском тргу, уз учешће бројних излагача здраве хране, кућне радиности и сувенира.

Директор Туристичке организације општине Котор Варош Миодраг Петровић истакао је да је ова манифестација постала традиционална и препознатљива у региону.

Гастро манифестација има за циљ промоцију туристичких и гастрономских потенцијала општине Котор Варош. Сви посјетиоци ће моћи да уживају у традиционалним јелима которварошког краја, али и да купе ручне радове и производе од домаћих пчелара, пољопривредника и произвођача здраве хране“, навео је Петровић.

gastro fest 2019.cdr

И ове године ће которварошки угоститељи припремити многе специјалитете, а најбољи ће бити награђени према суду стручног жирија у осам категорија.

Сви учесници и посјетиоци манифестације моћи ће испробати иложене специјалитете и производе, а очекује их и богат културно-забавни програм.

Организатор овогодишњег издања “Гастро-феста Котор Варош 2019” је општинска Туристичка организација, покровитељ је општина Котор Варош.

Манифестација ће почети у 16.00 часова.