Фолклораши играли срцем за Софију


КОТОР ВАРОШ, 17. АПРИЛА – У оквиру обиљежавања 24. Априла – Дана општине Котор Варош вечерас је у спортској дворани одржан хуманитарни концерт у организацији Фолклорног ансамбла /ФА/ „Котор Варош“ и ансамбла „Жубор“.

DSCN6112

По ријечима Санеле Поповић, предсједника ФА „Котор Варош“, вечерашњи концерт је оправдао очекивања у погледу акције „Срцем за Софију“.

Которварошани су показали да имају велико срце, које куца за Софију, а чврсто вјерујемо да ће трогодишња „лавица“ ускоро отпутовати у Америку и побиједити леукемију, са којом је почела борбу као тромјесечна беба“, истакла је Поповићева.

DSCN6119

Поред млађе и старије групе ФА „Котор Варош“ и млађе и велике групе ансамбла „Жубор“, публици су се вечерас представили млађа и старија група фолклорне секције Основне школе „Свети Сава“ из Котор Вароша, Културно умјетничко друштво /КУД/ „Брио-Рудар“ из Масловара и осмогодишњи виртуоз на хармоници и члан ансамбла „Жубор“ Дамјан Дрљача, који је одсвирао Ужичко коло.

Предсједник ФА „Котор Варош“ Санела Поповић је уручила захвалнице свим учесницима вечерашњег хуманитарног концерта, чији су покровитељи били општина Котор Варош и ЈУ Центар за културу, спорт и информисање.