Фудбалски ветерани домаћини престижног турнира


КОТОР ВАРОШ, 23. СЕПТЕМБРА – Котор Варош ће у суботу 25. септембра бити домаћин престижног турнира фудбалских ветерана на којем ће учествовати екипе из Словеније, Србије и Републике Српске.

На четвртом међународном турниру пријатељства учествоваће ветерани из Апатина, Сокобање, Крања, Приједора и Котор Вароша, као и пријатељи и радне колеге Александра Саше Петровића, најмлађег мајора Војске Републике Српске, који је изгубио битку са опаком болешћу прије три године.

Све је спремно за долазак екипа и њихов боравак у Котор Варошу. Угостићемо више од 70 гостију из региона и бројне фудбалске раднике који су пружили несебичну подршку нашем досадашњем раду“, истакао је потпредсједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације Алекса Вучановић.

Капитен фудбалских ветерана из Апатина Славко Јерковић у први план истиче дружење и размјену искустава.

Долазимо пети пут у Котор Варош, али судећи по нашим досадашњим дружењима у Апатину и Сокобањи очекујем да пријатељства додатно учврстимо, а надам се да ћемо прекинути доминацију Которварошана када је у питању такмичарски дио турнира“, поручио је Јерковић.

Plakat turnira

На овогодишњем турниру ће наступити Сашини пријатељи и радне колеге, који су за задовољством прихватили позив организатора.

Захваљујући Саши памтимо само лијепе тренутке дружења са которварошким фудбалским ветеранима, а ове године наступамо други пут и играћемо у његову част“, поручили су радници Царинског терминала Градишка.

Шест екипа биће распоређено у двије групе, а првопласирани састави из група играће за прво мјесто, другопласирани за треће, а трећепласирани за пето мјесто.

Међународни турнир пријатељства у Котор Варошу организују Удружење за промоцију и значај спортске рекреације и општина Котор Варош уз подршку Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске.

Све утакмице биће одигране у спортској дворани у са почетком у 13.00 часова. Уз бесплатан улаз за све посјетиоце је обезбијеђено точено пиво и конзумација домаћих делиција.